O NAMA | KONTAKT

POTKROVLJE.BA – ideje i savjeti za uređenje potkrovlja

Potkrovlje.ba je zajednički projekat kompanija VELUX, KNAUF INSULATION i TONDACH pokrenut 2015.godine. Kao dio projekta, portal www.potkrovlje.ba, zajedno sa socijalnim mrežama  kreiran je da na jednom mjestu kroz stručne savjete, ideje, inspiracije i dugogodišnja bogata iskustva olakša i bude na usluzi svima koji ulaze ili su već ušli u proces gradnje ili renoviranja za njih savršenog mjesta za život.

Proizvodi koje promovišemo su VELUX krovni prozori, KNAUF INSULATION izolacijski proizvodi i TONDACH crijep i krovna oprema – zajedno svi navedeni proizvodi čine savršenu kombinaciju neophodnu za svaki dom i potkrovlje.

Kao tržišni lideri, brandovi nude i zastupaju zdrava, energetski efikasna, visoko kvalitetna i ekonomski prihvatljiva rješenja i promovišu samo najbolje za krajnje korisnike i njihov ugodan, zdrav i siguran boravak. Svakodnevno inspirišemo naše čitaoce i pružamo im zanimljivosti iz svijeta arhitekture, dizajna interijera i korisne savjete za uređenje doma.

Pored redovne komunikacije sa investitorima naša suradnja je okrenuta također arhitektima i izvođačima radova i edukaciji istih kako bi u konačnici investitorima kreirali i pružili kompletnu podršku i servis na jednom mjestu.

VELUX Bosna i Hercegovina d.o.o.

VELUX Bosna i Hercegovina d.o.o. se bavi prodajom i marketingom VELUX krovnih prozora, sjenila, prozora za ravni krov s kupolom i svjetlosnih tunela. Proizvodi su dostupni u prodavnicama građevinskog materijala širom Bosne i Hercegovine. Dio smo međunarodne VELUX grupacije s prodajnim i proizvodnim jedinicama u više od 35 zemalja i 10.000 zaposlenika širom svijeta.

Više od 70 godina VELUX grupa stvara bolje uvjete stanovanja za ljude širom svijeta – korištenje dnevnog svjetla i svježeg zraka. Vodi nas strast za dnevnim svjetlom, svježim zrakom i boljim stanovanjem. To je pokrenulo našu tvrtku prije više od 70 godina, i to je ono što nas još uvijek pokreće!

U našem glavnom uredu i izložbenom prostoru u Sarajevu brinemo se za sve naše administrativne funkcije. Uz naše uredsko osoblje imamo timove profesionalnih prodajnih predstavnika koji pokrivaju cjelokupan teritorij Bosne i Hercegovine.

Nalazimo se na adresi: Džemala Bijedića 295, 71210 Ilidža, Sarajevo

Za sva dodatna pitanja, savjete, besplatnu tehničku podršku vezano za VELUX krovne prozore javite nam se putem kontakt forme: https://www.velux.ba/pomoc-i-savjeti/kontaktirajte-nas ili pozovite VELUX na broj telefona: +387 33 626 494.

Najbliže prodajno mjesto VELUX  krovnih prozora i opreme možete pronaći OVDJE.

KNAUF INSULATION Knauf Insulation je jedan od najbrže rastućih proizvođača izolacije u svijetu koji u svojoj ponudi ima široku paletu izolacijskih materijala potrebnih za zadovoljenje sve većih zahtjeva za energetskom efikasnošću u novim i postojećim domovima, poslovnim zgradama i industriji. Prisutan je u više od 40 zemalja i s više od 35 proizvodnih pogona za proizvodnju kamene i staklene mineralne vune, drvene vune i drugih izolacijskih proizvoda koji se svojim karakteristikama ističu među toplinskim, zvučnim i protupožarnim izolacijama u graditeljstvu, tehničkim i industrijskim izolacijama te OEM sustavima. Knauf Insulation Hrvatska posluje 40 godina pod sloganom ‘Prirodno prvi’ kao lider u razvijanju i distribuciji izolacijskih sistema i proizvoda kod gradnje i obnove zgrada. Brojne stambene, poslovne i javne zgrade u Hrvatskoj izolirane su i zaštićene negorivim izolacijskim Knauf Insulation proizvodima. Knauf Insulation je na tržište prvi od svih uveo tehnologiju veziva bez fenola i formaldehida, nazvanu ECOSE® Technology, koja se koristi u proizvodnji staklene, a od nedavno i kamene mineralne vune i po tome je tvornica u Novom Marofu prva u svijetu! ECOSE® Technology je dobitnik brojnih svjetskih i europskih certifikata i nagrada među kojima se ističu ‘Eurofins Gold – Indoor Air Comfort’ i ‘Green Mark’ – nagrada za Najbolji proizvod hrvatskog zelenog gospodarstva. Za sva dodatna pitanja, savjete, besplatnu tehničku podršku ili proračune, kontaktirajte nas putem linka: https://www.knaufinsulation.hr/pitajte-nas-0 ili na mail adresu: kakoizolirati@knaufinsulation.com. Najbliže prodajno mjesto KNAUF INSULATION proizvoda za izolaciju možete pronaći OVDJE. Rado ćemo Vam odgovoriti na pitanja, pomoći sa korisnim savjetima, pružiti tehničku podršku te napraviti besplatnu kalkulaciju potrebnog materijala za izgradnju.